Tillverkning

Egen verkstad, erfaren och kompetent personal och en flexibel maskinpark gör att våra kunder tryggt kan anlita oss för såväl delen som helheten.

Solid legotillverkare

Egen verkstad, erfaren och kompetent personal och en flexibel maskinpark gör att våra kunder tryggt kan anlita oss för såväl delen som helheten. Från det lilla till det stora med samma höga kvalitet. Våra kunder finns huvudsakligen inom livsmedels- och processindustrin. Exempel på produkter som tillverkas i vår verkstad är maskinkomponenter i små serier och enstaka produkter, arbetsplatsutrustning och processutrustning. Vår styrka är vår flexibilitet och mångåriga erfarenhet, då kunden ofta vill konsultera oss före tillverkning för att optimera såväl pris som funktion och kvalitet.


Kvalitetssäkrad produktion

Svetsande verksamheter lyder under stränga kvalitetskrav då det är en process som ställer höga krav på kompetens, erfarenhet, rätt arbetsmetod och rätt utrustning för arbetet. Speciellt vid svetsning av rostfria material, som ställer höga krav på kompetens, erfarenhet och kunnande. Därför arbetar vi utifrån kraven i ISO 3834. Och har erfaren personal med många år i den rostfria världen.

”Kvalitet kan inte kontrolleras in i en produkt, den måste byggas in”.

Citatet är en gammal sanning som alla svets- och montagefirmor är väl medvetna om. Men för att kunna bygga in den rätta kvaliteten behöver svetsprocesser styras på ett effektivt och kontinuerligt sätt.

Det hjälpmedel som används för att nå rätt kvalitet är standarden ISO 3834. Styrningen innefattar konstruktionsarbete, materialval, tillverkning och kontroll.

Villa, båt, trädgård och offentliga miljöer

Genom åren har vi utvecklat ett speciellt sinne för skönheten i stålet. Det rostiga, ruffa stålet eller det rostfria, rena, enkla - båda lika vackra i en miljö där det stämmer med sin omgivning. Kontakta oss med dina önskemål så ger vi tips och stöd och lämnar offert. Vill du ha hjälp med monteringen kan vi ombesörja även detta.

  • Balkong- och altanräcken (ROT-avdrag för privatpersoner)
  • Villastaket och skyddsräcken
  • Konstsmide och trädgårdsdekorationer
  • Brevlådor och skorstenshuvar